Зберігання та транспортування

Терміни та строки зберігання. Правила транспортування солодощів

Транспортувати десерти до місця призначення потрібно на рівній плоскій поверхні, по можливості утримуючи якнайдалі від будь-якого джерела тепла. Подбайте завчасно про вільне місце в багажному відділенні автомобіля, в якому будете здійснювати транспортування десертів.

Їхати не швидко та акуратно.

При транспортуванні власним автомобілем намагайтеся підтримувати максимально низьку температуру, без загрози для вашого здоров'я.

На місці призначення торт обов'язково! розташуйте у холодильній камері при температурі від 0° до -3°С і залиште так до подачі на стіл.

Термін зберігання до 3-х днів при температурі від 0° до -3°С

Найкращі смакові поєднання

Вершковий торт

Ніжний та м'який бісквіт найкраще смакує з:

- вершковим

- вершково-сирним кремом

details

Торт Червоний Оксамит - Red Velvet

"Красный бархат" так часто називають цей тортик або англійською Red velvet - це торт з м'якими вологими бісквітами насиченого червоного кольору з легким шоколадним присмаком.

details

Шоколадний торт

Щоб підкреслити смак та аромат цього торту, найкраще м'які вологі шоколадні бісквіти доповнити шоколадним крем пломбіром. Це справжня мега шоколадна насолода.

details

Пряний морквяно-горіховий торт

Насичений духмяними прянощами імбиру, мускатного горішка та доповнений ароматним арахісом цей торт є безперечним лідером замовлень.

details
Для вашого особливого дня
Найкращі смакові поєднання відтворені у вишуканих десертах та солодких подарунках, створюємо для вашого особливого дня.
Best cakes 097 00 53 754
Наша адреса
м. Рівне